A pus o felie de pepene pe GRATARUL incins. Pare ciudat, dar rezultatul e DELICIOS. Uite reteta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:14

Pepenele e un deliciu perfect pentru zilele calde.

Credeam ca stim cum se mananca pepenele, dar se pare ca exista si o alta modalitate, pe langa a musca din el. Iata cum il poti folosi ca baza pentru o mancare savuroasa.

Amesteca o ceapa taiata rondele cu otet, zahar si are. Lasa-le intr-un vas 15 minute, sau pana cand ceapa se inmoaie. Amesteca doua linguri din lichidul rezultat cu doua linguri de ulei de masline, apoi scurge tot lichidul din ceapa.



Adauga amestecul cu ulei de masline peste ambele fete ale feliei de pepene si pune-o pe gratar, timp de 3-4 minute, pe fiecare fata.

Apoi pune rondele de ceapa peste felia de pepene, adauga branza si nuci, apoi busuioc. Pizza cu pepene e gata, tai-o in 8 felii mai mici si... pofta buna.

Urmareste reteta in materialul video urmator:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul