A pus pe primul loc silueta si a mancat doar 30 de fructe pe zi in timpul sarcinii, pentru a nu se ingrasa! Cum arata bebelusul nascut de aceasta femeie

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 feb 2017, 06:42

Femeia din imaginile alaturate si-a dorit sa ramana in forma si pe perioada sarcinii, motiv pentru care a decis sa apeleze la o dieta destul de drastica.

Astfel, pe tot parcursul celor 9 luni, Yulia Tarbath a mancat doar 30 de fructe pe zi si a facut foarte mult sport: alergat, ciclism si ridicare de greutati.

Urmand acest regim drastic a reusit sa se ingrase doar 6 kilograme, iar dupa ce a nascut a revenit la greutatea intiala in doar 2 saptamani.

Desi au fost foarte multe persoane care i-au spus ca exagereaza si ca ceea ce face poate afecta dezvoltarea fatului, bebelusul care a venit pe lume a fost perfect normal, sanatos si a cantarit 3.3

kilograme la nastere.

"Femeile nu au nicio scuza sa fie grase pe timpul sarcinii. Nu am vrut sa mananc pentru doi, am urmat o dieta stricta si am facut foarte multe exercitii fizice. Toti cei din jurul meu imi spuneau ca nu e sanatos ceea ce fac, ma fortau sa mananc mai mult. Iata ca si eu si copilul ne simtim excelent, nu am avut nicio problema", spune Yulia, care are 33 de ani.


Doctorii nu recomanda un astfel de regim in timpul sarcinii si le sfatuiesc pe mamici sa adopte o alimentatie diversificata, care sa cuprinda in egala masura carbohidrati, proteine, grasimi sanatoase si fibre.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti