A pus sare in cafea! Vei incerca si tu trucul asta!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:48

In cartea sa “Cu sau fara sare”, Ileana Serbanescu Berar, dupa ce face un rezumat cu privire la actiunea sarii asupra organismului.

Astfel:

- icrele proaspete se vor lega mult mai bine daca se sareaza si se lasa la rece 10-12 ore;

- nucile vechi vor deveni ca proaspete daca inainte de a fi folosite se vor tine in apa sarata;

- putina sare adaugata in aluaturile si cremele dulci accentueaza gustul de dulce;

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

- cafeaua va fi mult mai aromata daca la fierbere se adauga foarte putina sare;

- cititi continuarea pe kfetele.ro.