A pus toate SCRISORILE nefolositoare intr-o galeata cu apa: Ce s-a intamplat mai departe, este de-a dreptul SPECTACULOS!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:17

In video alaturat, incarcat pe YouTube de catre Tiny House Listings, veti vedea ce se intampla cu hartia nefolositoare stransa de prin casa, de obicei corespondenta publicitara.

Pentru inceput, barbatul din videoclip face gauri intr-o galeata. Apoi o umple cu hartie, peste care toarna apa. Va trebui sa urmaresti VIDEO ca sa vezi ce se intampla mai departe. Desi procesul este putin cam "fierbinte", rezultatul este spectaculos!

In medie, peste 100 de milioane de copaci sunt distrusi anual pentru hartie. Un adult consuma peste 18 kilograme de hartie pe an, iar din aceasta cantitate mai mult de jumatate este aruncata la gunoi.

40% din masa solida a produselor pe care le folosim este din hartie. Toate acestea au repercursiuni grave pentru generatiile care vor veni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”