A pus un disc pe perete si a inceput sa intinda fire dintr-o parte intr-alta, pana cand a obtinut un tipar de-a dreptul divin! Cand o sa realizezi cat talent are barbatul, o sa ramai cu gura cascata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:36

Acest artist a dus arta tricotatului la un alt nivel!

Artistul grec Petros Vrellis a realizat un portret al lui Iisus Hristos din fire textile, insirate cu dibacie pe marginile unui disc metalic, inspirat de stilul celebrului pictor spaniol manierist de origine greaca, ce a creeat in secolul XVI.

O mie de metri de fir negru a fost insirat manual pe un gherghef circular prevazut cu 200 de carlige in jurul circumferintei, dupa un tipar generat de un algoritm introdus intr-un calculator.

Petros Vrellis este un artist neobisnuit, ce detine o diploma de studii superioare in Inginerie Electrica si un masterat in Arta.

Iata inregistrarea momentului in care a fost realizata lucrarea artistica:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.