A pus un OU FIERT intr-un pahar cu apa de la robinet, apoi l-a SCUTURAT puternic. Ce crezi ca a scos de pe fundul paharului?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

Oule sunt unul dintre alimentele prezente in toate culturile lumii.

 

O persoana consuma anual, in medie, 173 de oua. Bogate in proteine si cu continut scazut de calorii oule sunt nelipsite din dietele speciale ale culturistilor si sportivilor.
Cel mai comod mod de a le prepara este sa le fierbem. Astfel pregatite, pot fi consumate ca atare, pot fi adaugate in salate sau pot fi folosite pentru a decora alte feluri de mancare.
Insa dupa ce sunt fierte nu sunt intotdeauna usor de curatat. Iata o metoda la de a le curata perfect, in cateva secunde!

O persoana consuma anual, in medie, 173 de oua. Bogate in proteine si cu continut scazut de calorii, oule sunt nelipsite din dietele speciale ale culturistilor si sportivilor.

Cel mai comod mod de a le prepara este sa le fierbem.

Astfel pregatite, pot fi consumate ca atare, pot fi adaugate in salate sau pot fi folosite pentru a decora alte feluri de mancare.

Insa, dupa ce sunt fierte, nu sunt intotdeauna usor de curatat. Iata o metoda la de a le curata perfect, in cateva secunde!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”