A pus un pepene pe masa si a vrut sa-l taie cu sabia! Ce s-a intamplat in secunda doi nici lui nu i-a venit sa creada

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 09:36

Caldura mare e si prin alte parti, dar sa te afecteze atat de tare incat sa nu poti sa tai un pepene!

Vedeti acum ce a patit un individ care a vrut sa foloseasca o sabie la aceasta operatiune! Ca sa fie sigur ca va avea ce sa le arate prietenilor, barbatul a rugat pe cineva sa-l filmeze. Tacticos, scoate sabia din teaca si o admira inainte sa treaca la treaba.  Mai aranjeaza un pic pe masa pepenele, atat cat sa-i fie mai usor sa-l taie in doua. In partea departata, cativa privitori asteapta probabil cu nerabdare ca barbatului sa-i reuseasca operatiunea, ca sa se poata infrupta apoi din pepenele zemos.

Toate sunt la locul lor. Mai trebuie doar ca omul sa nimereasca pepenele si apoi toata lumea va fi fericita. Dar daca totul ar fi decurs fara probleme aceste imagini n-ar fi fost atat de cautate pe internet. Are, acum, peste 4 milioane de vizualizari in aproximativ 10 zile. Iata de ce!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Omul

a speriat pana si spectatorii de pe margine. O femeie isi duce mana la gura dupa ce au sarit sute de cioburi din masa.
Intr-un final, si-au dat seama si ei ca acum mai au nevoie de ceva. Iar pepenele tot intreg a ramas: „Avem nevoie de o masa noua!”

 

Taguri: