A ramas cu dureri in gat dupa ce s-a inecat cu un chips, asa ca a fost nevoita sa mearga la doctor pentru un control. Dupa mai multe analize, medicul a descoperit un lucru socant! Uite ce avea femeia acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:58

O femeie din Statele Unite a avut parte de o intamplare ciudata care, in cele din urma, i-a salvat viata.

Intr-o zi cand era la serviciu, in pauza de pranz, Kristine Moore s-a inecat cu un chips. Colegii au ajutat-o imediat cand au vazut ca are dificultati de respiratie iar femeia si-a revenit rapid, insa de atunci a ramas cu o durere suparatoare in gat.

Desi nu i-a dat importanta, in cele din urma Kristine a decis sa mearga la doctor pentru un consult. Medicul i-a facut mai multe teste care nu au indicat vreo problema, insa a comandat si o biopsie, deoarece nu ii placea deloc cum aratau amigdalele femeii.



In cele din urma problema a fost descoperita: Kristine avea o tumora maligna in gat, dar din fericire boala era intr-un stadiu incipient si a putut fi tratata cu succes.

Acum ea este in afara oricarui pericol.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”