A ramas fara SANI dupa ce medicii i-au facut o dubla masectomie din cauza cancerului. Cu toate astea, a pozat TOPLESS! Uite cum arata si ce mesaj a vrut sa transmita

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 09:10

Femeia din imaginea alaturata reprezinta un exemplu de curaj, iar actiunea ei a impresionat milioane de oameni din intreaga lume.

Alison Hawkes, o britanica in varsta de 39 de ani, a fost diagnosticata cu cancer la san in urma cu 3 ani. Desi a fost devastata la aflarea vestii, ea si-a revenit rapid si a incercat sa faca tot ce este posibil pentru a invinge cumplita boala.

Din nefericire insa corpul ei nu a reactionat la tratament asa cum sperau medicii, motiv pentru care Alison a fost nevoita sa faca o dubla masectomie.

Ulterior ea a avut un curaj uimitor si a decis sa faca o sedinta foto topless.

Si-a expus astfel cicatricile in fata camerei pentru a sustine femeile care trec prin acelasi lucru si pentru a demonstra ca viata merge mai departe, indiferent de greutatile cu care te confrunti.

Fotografiile au devenit virale, iar Alison a primit zeci de mii de mesaje de incurajare si de admiratie.
Puteti vedea cum arata acum, in galeria foto de mai jos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”