A ramas IMPIETRITA cand o femeie a vazut ce sta pe pieptul ei: "Am crezut ca voi muri!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 nov 2020, 05:00

O femeie a trait cel mai negru cosmar din viata ei cand a incercat sa se ridice din pat si a vazut ce sta pe pieptul ei.

O femeie a crezut ca va muri dupa ce un sarpe s-a furisat in patul ei, pe sub patura, in timp ce dormea, si a muscat-o de un san.

Caroline Griffin, in varsta de 49 de ani nu si-a putut da seama daca sarpele era veninos sau nu. Tot ce stie e ca acesta s-a furisat pe sub patura si si-a infipt coltii in sanul ei. Ulterior, s-a dovedid ca taratoarea aparitinea unui stapan care il pierduse cu cateva luni in urma.

Mama a doua fete si doi baieti, Caroline, s-a trezit in toiul noptii dupa ce si-a dat seama ca ceva se misca pe sub cearceafuri. Cand a dat patura la o parte, a vazut sarpele care statea pe sanii ei. Femeia a inceput sa tipe si atunci sarpele a muscat-o. "Vroiam sa ma dau jos din pat si cand am dat patura la o parte, am vazut sarpele.

Am crezut ca o sa mor!
"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.