A ramas in stare de soc cand a deschis cuptorul! Ce a gasit in interor a terifiat intreaga familie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 22:11

Karen Jackson tocmai se pregatea sa bage ceva la cuptor in momentul cand a deschis clapa si a vazut detaliul terifiant.

In varsta de 41 de ani, Karen tocmai folosise cuptorul cu doua ore inainte pentru a coace pizza pentru fiul ei. Insa ultima data cand l-a deschis a vazut cum un piton imens se tara din interior. Reptila isi gasise refugiu in spatele aragazului unde era mai rece. Terifiata, Karen a sunat la Politie si la protectia animalelor.

Pana ce autoritatile au sosit, sarpele se ascunsese in fundul cuptorului.

Aragazul vechi se stricase a sa ca am gasit o oferta pe Facebook la un prieten si l-am luat pe acesta. L-am folosit fara nicio problema in fiecare zi de cand l-am luat. Luni am auzit-o pe fiica mea tipand cand l-a deschis si am vazut pitonul. Am ramas in stare de soc. Ea l-a sunat pe cel care i-a vandut aragazul si i-a povestit intamplarea. Acesta i-a zis ca sarpele este al fiicei lui vitrege si ca nu este veninos.
E o ea si cheama Lily. Fiica lui a fost foarte fericita ca si-a regasit animalul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.