„ A rămas însărcinată cu mine și a făcut avort” Cristian Jitaru, aruncă bomba despre fosta iubită! A trecut sau nu peste relația cu Mona?

Author: Diana Bostan

Cristian Jitaru, fost concurent „Puterea Dragostei”

Sursa: Facebook- Cristian Daniel Jitaru

Cristian Jitaru a fost invitat în cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”, acolo unde a vorbit despre fosta lui iubită, dar și despre relația pe care a avut-o cu Mona.

După divorțul de Mona, Jitaru a decis să-și refacă viața cu Ella, o tânără străină de lumina reflectoarelor. Aceasta a fost cea care a pus punct relației, iar motivul este unul cutremurător.

Fosta iubita a lui Cristian Jitaru a rămas însărcinată

Cristian Jitaru și iubita lui au fost împreună pentru opt luni, timp în care aceasta a rămas însărcinată. Spre surprinderea tinerei, Cristian Jitaru i-a spus acesteia să facă avort, nefiind pregătit pentru un copil în această perioadă din viața lui.

Citește și: Mona Stoian se iubește cu un bărbat mai mare cu 10 ani, după divorțul de Cristian Jitaru: ”Mă iubește așa cum sunt, nebună, sălbatică, tot”

„S-a întâmplat și nu aveam cum să țin un copil. O cunoșteam de puțin timp, a fost decizia mea. Nu-mi doresc să fiu copil în momentul de față, nu am stabilitate emoțională și nici încredere în femei.

Sunt frizer și aud foarte multe chestii”,
a dezvăluit Cristian Jitaru.

Citește și: Exclusiv! Jitaru, momente de panică la vamă din cauza inelului de logodnă ascuns. Cum era să îl dea de gol vameșul că avea să o ceară de soție pe Mona

Întreruperea de sarcină a fost și motivul pentru care tânăra a decis să pună punct relației cu fostul concurent „Puterea Dragostei”.

Aceasta i-ar fi mărturisit faptul că nu-l mai poate iubi după tot ce s-a întâmplat. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cu toate acestea, Cristian Jitaru nu exclude o posibilă împăcare cu aceasta.

Cristian Jitaru încă se gândește la Mona

În momentul în care este întrebat de relația pe care a avut-o cu Mona, Cristian Jitaru își găsește cu greu cuvintele.

Acesta susține că a fost extrem de atras fizic de Mona, însă cel mai puțin i-a plăcut caracterul ei. 

Citește și: Exclusiv! Imagini în premieră de la cununia civilă a Monei cu Jitaru. Cum a reacționat fiul fostei concurente de la Puterea Dragostei când a aflat de eveniment

Jitaru susține că motivul despărțirii de Mona a fost legat de prietenele ei, fiind singura cu relație dintre ele.

Acesta este dezamăgit de faptul că fosta soție a ținut mai mult cont de părerea lor.

Citește și: Mona și Jitaru, primele dezvăluiri despre nuntă! Când au de gând să facă marele eveniment cei doi foști concurenți Puterea Dragostei

Fostul concurent „Puterea Dragostei” a recunoscut faptul că nu mai are sentimente pentru fosta soție și că aceasta a vrut să-i facă foarte mult rău.

Jitaru nu neagă faptul că după ce s-au căsătorit, acesta a devenit mult mai posesiv cu ea, fapt ce a dus la ruptura lor.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.