A ramas insarcinata de 17 ori, insa a pierdut copilul de fiecare data! Ce s-a intamplat cand medicii i-au spus ca asteapta al 18-lea bebelus

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:55

Cazul unei femei din Marea Britanie a devenit viral pe internet si a impresionat oameni din intreaga lume.

Tasha Adams, care locuieste in Londra, si-a dorit de foarte multa vreme sa devina mama. A trait insa adevarate drame dupa ce a ramas insarcinata de 17 ori, si de fiecare data a pierdut copilul.

Cand a aflat ca al 18-lea bebelus este pe drum nu a renuntat la speranta si a trecut peste toate socurile emotionale din trecut. In luna a 8-a insa cosmarul a revenit: nu simtea ca fatul s-ar misca, motiv pentru care a mers de urgenta la spital.



Medicii au internat-o, iar timp de 3 zile emotiile au fost intense. In cele din urma insa, dupa un travaliu prelungit, Tasha a adus pe lume un baietel perfect sanatos.

"De 17 ori am incercat sa fiu mama, de fiecare data fatul a murit in pantece! Simteam ca traiesc un blestem. Acum, pana nu i-am auzit plansetul, nu am putut sa stau linistita! Mi s-a indeplinit in sfarsit visul de a fi mama", a spue ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.