A ramas insarcinata la 45 de ani dupa ce a lasat 500 de lipitori sa ii suga sangele!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:31

O mama a dezvaluit ca sansele ca ea sa mai poata avea copii la varsta de 45 de ani erau inexistente.

Nina Evans, acum in varsta de 50 de ani, a fost diagnosticata cu o forma de cancer, iar medicii i-au dat sanse aproape nule de a avea copii.

Femeia a apelat insa la un tratament mai putin conventional, acela de a-si pune lipitori pe piele. Dupa aceste sesiuni, femeia a putut ramane insarcinata. Acum, fiul ei are sase ani si a mai dezvaluit ca tot datorita lipitorilor, ea a reusit sa aiba si lapte timp de doi ani.


Nina vrea acum inca un copil si a mentionat ca nu exclude reinceperea tratamentului cu lipitori. "Lipitorile sunt folosite inca de pe vremea egiptenilor si noi abia acum descoperim puterile lor. Stiu ca fara tratamentul cu ele, nu as fi reusit sa am un copil. Le folosesc si pentru fiul meu pentru a-i trata zgaraieturile." Ea mai sustine ca tot datorita lipitorilor poate avea orgasme mai lungi si mai intense.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.