A ramas insarcinata la 65 de ani: cand a mers sa faca o ecografie, atat ea cat si medicii au ramas SOCATI!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:54

Annegret Raunigk a tinut primele pagini ale publicatiilor din Germania cu stirea ca va devei mama la o varsta destul de inaintata, mai ales ca mai avea 13 copii.

Femeia a ramas din nou gravida si se pare ca isi doboara propriul record. Raunigk are deja 13 copii si sapte nepoti dar isi doreste ca familia ei sa se extinda si mai mult. Multi au inceput sa o blameze pentru faptul ca e prea batrana pentru a mai da nastere unui copil insa altii ii iau apararea spunand ca este perfect apta sa mai creasca inca unul. S-a casatorit de cinci ori pana acum dar copii si i-a crescut mai mult singura.



In mod surprinzator, sarcina ei nu este cel mai socant lucru care i se putea intampla. Lucrul uluitor este faptul ca va avea patru copii gemeni. Da, ati citit bine. Sarcina sa cu cvadrupleti a fost rezultatul unei inseminari artificiale. Medicii nu se asteptau ca toti embrionii sa se dezvolte. Ce parere ai despre aceasta poveste? Ai mai auzit asa ceva?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”