A ramas nevazator dintr-o eroare medicala, dar gaseste in fiecare zi motive sa zambeasca! Urmareste o poveste tulburatoare!

Editor: Bogdan Mihai Autor: M.A.
Actualizat: 15 iul 2022, 20:20

I-am spus Lui Stefan ca vrem sa-l filmam cand apasa intrerupatorul, el a facut-o. Dupa o pauza ne-a intrebat: "De ce as apasa eu intrerupatorul?", moment in care ne-am dat seama ca nu stim multe despre viata lui Stefan.

 

A ramas nevazator dintr-o eroare medicala, dar gaseste in fiecare zi motive sa zambeasca! Urmareste o poveste tulburatoare!
I-am spus Lui Stefan ca vrem sa-l filmam cand apasa intrerupatorul, e a facut-o. Dupa o pauza ne-a intrebat: "De ce as apasa eu intrerupatorul?", moment in care ne-am dat seama ca nu stim multe despre viata lui Stefan.
Sunt lucruri pe care ar putea sa le faca dar nu au rost, cum ar fi sa ia o carte de pe raft, dar sunt multe alte lucruri pe care Stefan le poate face si pe care
noi, cei care vedem, le facem rar. Uitam sa mangaiem fiintele dragi, Stefan o face mereu mai ales cu mama sa, pe care o redescopera in fiecare zi cu degetele. "Mai rar se intalnesc chestii din astea", a spus cu lacrimi in ochi mama lui Stefan.
"A fost nascut prematur, la sase luni, avea sub un kilogram si a trebuit sa fie tinut la incubator. Nu a fost protejat, normal ar fi trebuit sa fie protejat la ochi, si din cauza oxigenului au inceput problemele.
Am aflat pe la cinci luni, atunci cand copii incep sa vada. Am mers pe la diversi medici din tara, dara fara niciun rezultat. El in perioada aceea zarea pot sa spun chiar ca vedea cat de cat obiectele, daca i le aratam. Pe la trei ani am mers in Rusia si ne-au spus ca se poate face cat de cat ceva, in perioada aia ne-am vandut casa ca sa mergem pentru ca nu avem alta posibilitate.
La un moment dat cam prin decemebrie, am venit in camera lui unde era cam intuneric, el era jos se juca si atunci mi-am dat seama ca nu vede deloc, ca nu mai face diferenta intre lumina si intuneric", a povestit mama lui Stefean.
Urmareste o poveste care te va impresiona pana la lacrimi!


" A fost nascut prematur, la sase luni, avea sub un kilogram si a trebuit sa fie tinut la incubator.
Nu a fost protejat, normal ar fi trebuit sa fie protejat la ochi, si din cauza oxigenului au inceput problemele. Am aflat pe la cinci luni, atunci cand copii incep sa vada. Am mers pe la diversi medici din tara, dara fara niciun rezultat. El in perioada aceea zarea pot sa spun chiar ca vedea cat de cat obiectele, daca i le aratam. Pe la trei ani am mers in Rusia si ne-au spus ca se poate face cat de cat ceva, in perioada aia ne-am vandut casa ca sa mergem pentru ca nu avem alta posibilitate.
La un moment dat cam prin decemebrie, am venit in camera lui unde era cam intuneric, el era jos se juca si atunci mi-am dat seama ca nu vede deloc, ca nu mai face diferenta intre lumina si intuneric
", a povestit mama lui Stefean.  

Urmareste o poveste care te va impresiona pana la lacrimi!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta