A ramas socat cand a vazut ce a scos un medic din ochiul unui barbat: Avea 20 de cm! E incredibil cum statea acolo

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:57

Doctorii din India sau Africa sunt obisnuiti cu asemenea creaturi, insa in "Lumea veche", doctorii citesc doar in carti despre asta.

Creatura poarta numele de viermele Loa Loa, sau viermele de ochi. Este intalnit in comunitatile sarace din Africa sau India, unde localnicii stiu de efectele parazitului. Nu e numit "viermele de ochi" degeaba.

Creatura cuibareste in interiorul globului ocular si provoaca orbirea. Pentru indepartarea parazitului, e nevoie de multa indemanare si curaj, pentru ca operatia se face fara anestezie.

Un medic specialist din India a inregistrat o astfel de interventie iar imaginile par rupte dintr-un film cu extraterestri.

Folosind un betisor cu vata si un cleste, barbatul reuseste sa extraga viermele inainte ca acesta sa se ascunda IN ochiul pacientului. Atentie, nu vrei putea uita  prea curand inregistrarea asta:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.