A renunțat la perucă și este complet schimbat. Cum arată Turcu după ce și-a făcut implant de păr?

Autor: Amalia Georgescu
Turcu, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Dacă alți foști concurenți de la Puterea Dragostei au continuat să rămână în lumina reflectoarelor și după ce au plecat din casă, Turcu a decis să se retragă și să se ocupe de proiectele sale personale. Cum arată acum?

În ultima perioadă, Turcu a trecut prin schimbări importante. Are un look nou, a îmbrățișat o nouă profesie și a fost destul de discret în ceea ce privește viața sa personală. Acesta nu a mai fost atât de vizibil în mediul online, iar el și Roxana nu s-au mai afișat împreună, astfel că susținătorii lor s-au întrebat dacă cei doi mai formează sau nu un cuplu.

Cum arată acum Turcu, fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Look-ul lui Turcu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a fost tot timpul un subiect controversat, mulți spunând că acesta poartă o perucă pentru a avea tot timpul părul perfect aranjat. Recent, Turcu s-a fotografiat fără vestita perucă, astfel că prietenii virtuali au putut observa cum arăta acesta în realitate.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a ras în cap și este complet schimbat, iar din câte a dat de înțeles pe instagram, se pare că acesta ar fi apelat recent la un implant de păr.

Citeste si: Turcu se pregateste sa devina tatic? Iata cum a fost surprins fostul concurent de la "Putere dragostei"!

Se pare că Turcu nu a optat doar pentru un look nou, ci a făcut schimbări și în viața sa personală.

Dacă ar fi să luăm în calcul afirmațiile făcute recent de Roxana, femeia pe care a cunoscut-o la Puterea Dragostei, dar și faptul că cei doi nu s-au mai afișat împreună, se pare că nu mai formează un cuplu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În urmă cu ceva timp Roxana a făcut un Tik Tok alături de Bogdan Mocanu, aceasta a explicat pe contul personal de instagram că între ei este doar o frumoasă prietenie, chiar dacă ea nu mai este implicată într-o relație în momentul de față. Astfel, Roxana a dat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu Turcu, fără să ofere mai multe detalii pe marginea acestui subiect.

„Naturală ca întotdeauna, sinceră ca întotdeauna.(...) Eu sunt recent scoasă dintr-o relație, nu am nicio treabă cu el (n.r Bogdan Mocanu) suntem doar prieteni, am mai vorbit cândva, doar ca prieteni și cam atât. Eu sper că înțelegeți treaba asta și să fiți liniștiți.”, povestea Roxana Buzoiu pe instagram, la începutul lunii noiembrie.

Ulterior, Roxana a postat pe instagram un mesaj prin care a lămurit lucurile, dezvăluind că ea și Turcu s-au despărțit și că nu mai există șanse de împăcare.

 

Citeste si: Turcu, atac dur la Bogdan Mocanu! S-a legat de boala lui!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.