A reusit sa faca ceea ce doctorii nu au putut! Haatchi, patrupedul care i-a redat viata unui baietel de 7 ani FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 01:50

Un baiat in varsta de 7 ani, ce avea o teama puternica de spatii deschise, a reusit in sfarsit sa iasa in lume si sa isi faca prieteni dupa ce familia lui l-a adoptat pe Haatchi, un ciobanesc anatolian.

Owen s-a izolat complet in momentul in care si-a dat seama ca, din cauza unei boli genetice rare, era diferit fata de alti baieti si fete de varsta lui.

 

Afectiunea, numita Schwartz-Jampel, face ca muschii lui sa fie in permanenta tensionati. Din cauza bolii copilul a prins o teama puternica de a vorbi cu oamenii si nu a mai vrut sa iasa din casa.

 

In momentul in care l-au adoptat pe Haatchi, parintii copilului au fost uimiti de efectele pe care patrupedul le-a avut asupra lui. Acum

baietelul iese din casa sa isi plimbe cainele si nu are nicio problema in a vorbi cu oameni pe care nu ii cunoaste despre diverse lucruri.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Ca si Owen, Haatchi nu a avut o viata usoara.

El a suferit rani teribile dupa ce fostul proprietar l-a legat de o cale ferata si a fost lovit de tren.

 

A fost gasit in agonie cateva zile mai tarziu de o asociatie de protectie a animalelor. Ranile erau atat de grave incat coada si un picior din spate au trebuit sa fie amputate.

 

"De indata ce s-au cunoscut, efectul pe care Haatchi l-a avut asupra lui Owen a fost incredibil.

Era extrem de speriat de straini, insa acum vrea sa vorbeasca cu toata lumea despre noul lui prieten. Schimbarea pe care a suferit-o nu poate fi exprimata in cuvinte", a declarat mama baietelului.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard01-86c56e3ae609be8a0000e66b011d6b61.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard04-bde5a0d747eb71bbb123475369b9e1fb.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard03-5795e4eb14a6596d8da3be34aba7f9b3.jpg