A rezolvat singur problema! Seful romilor din Craiova si-a pus limitator de viteza in fata casei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 20:25

Ca sa fie sigur ca poate sta linistit in fata portii fara praf si fara grija masinilor, liderul romilor din Fata Luncii a facut o nazdravanie: si-a creat propriul limitator de viteza.

O fi legal, nu o fi legal, ce mai conteaza pentru domnul Vasile Nadravan? Doar viata lui si a rudelor e mai presus de orice. Chiar daca la prima vedere nu pare cine stie ce, sa stiti ca s-a muncit pe branci la fabricarea limitatorului. Ca sa va convingem, iata imagini din timpul operatiunii.

 

Si, uite-asa, intr-o buna dimineata, liderul romilor a facut rost de mai multe cauciucuri, pe care le-a taiat cu flexul, si-a luat scaunelul mov, ciocanul, bormasina si s-a pus pe treaba.

 

E suficient sa arunci o privire ca sa-ti dai seama ca strada cu pricina nu e ca in palma. E ingusta si mai tot timpul ocupata pe jumatate de masinile parcate.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Mai mult, nici asfalt nu are.

Sau...nu mai are! Si atunci despre ce raliu o fi vorba? Pana una alta, ca sa nu-i "zboare" limitatorul, Vasile Navdravan a gasit o alta solutie.

 

Daca de limitatorul nazdravan vor auzi si autoritatile, atunci liderul romilor ar putea primi o amenda.

 

Taguri: