A riscat totul pentru a scăpa de marele complex! Marius Stoica, bărbatul care a slăbit 170 de kilograme, s-a operat în premieră!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2017, 09:52

A impresionat o ţară întreagă cu povestea lui de viaţă, iar acum este la un pas de a-şi îndeplini marele vis de a se opera pentru a scăpa de excesul de piele care îl deranjează.

Cu ajutorul echipei WOWbiz, bărbatul care s-a plâns că nu se mai simte confortabil cu el a mers la o clinică, unde a fost operat. Evident, înainte de a ajunge pe masa de operaţie, el s-a arătat extrem de emoţionat.


”Am sperat că totul va fi bine şi Dumnezeu nu m-a lăsat. Soţia mea a început să plângă, am avut o viaţă grea, ne-am chinuit mult, iar acum ne dorim să avem o viaţă normală.”,
a mărturisit Marius Stoica.
”Mă deranjează surplusul de piele de la sâni. În primul rând mă deranjează şi apoi e vorba de igiena personală.”, i-a spus Marius medicului care se va ocupa de el.
De cealaltă parte, însă, medicul la care a apelat Marius a i-a mărturisit că poate fi operat, fapt ce l-a bucurat enorm: ”Cu siguranţă îşi doreşte o viaţă normală, schema corporală trebuie să fie cât mai aproape de corpul uman.
O să vă rog să dezbrăcaţi pentru a face desenul corporal. Maximul a fost 90 de kilograme, nu 150. Tot acest exces tegumentar încerc să-l operez dintr-un singură operaţie. Va fi ca o grefă. Operaţia durează trei ore, iar desenul preoperator este foarte important. O să purtaţi un corset şi nu veţi avea dureri.Vom face această operaţie, dar trebuie să aveţi aşteptări realiste. Vor exista cicatrici, dar vom face tot ce putem ca să fie bine ascunse.”,
i-a spus medicul.

În ziua în care a fost operat, soţia lui îşi sărbătorea ziua de naştere şi a mărturisit că nu putea să primească un cadou mai frumos: ”Sunt foarte fericit. Sunt în al nouălea cer. Nu ştiţi cât înseamnă asta pentru mine. Sper să fie bine. Am venit cu soţia. Ea niciodată nu mă lasă singur. Astăzi e ziua soţiei mele şi nu se putea alt cadou mai frumos.”,
a mai spus Marius.


”Mi-am primit cadoul pe anul ăsta. E cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată.”, a spus, printre lacrimi, soţia lui Marius.
La scurt timp după operaţie, când s-a văzut fără excesul de piele, bărbatului nu i-a venit să creadă că e el:”Aşa da. Nu se compară. Abia aştept să mă văd fără pansamente. E super”, a spus el la scurt timp după ce a fost operat.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.