A rugat curierul sa ii lase corespondenta sub presul de la usa, pentru ca era plecat. A ramas cu gura cascata cand s-a intors si a vazut ce-a inteles postasul

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 aug 2021, 22:40

Curierul a luat ad-literam expresia "clientul nostru, stapanul nostru".

Internetul e plin de cazuri in care o simpla livrare s-a transformat intr-un cosmar, de la colete ajunse in cealalta parte a lumii, la scrisori livrate cu intarzieri de cativa ani. iata un curier care a incercat sa respecte intocmai instructiunile destinatarului, dar a provocat o situatie hilara.

Se pare ca destinatarul nu stia exact ce urmeaza sa primeasca, pentru ca i-a cerut curierului sa ii lase corespondenta sub presul de la usa, gandindu-se, probabil, ca va primi un plic.



Barbatul nu a primit un plic, ci un colet inalt de aproape 1,5 metri, dar curierul care a facut livrarea s-a conformat: a pus coletul in fata usii si, deasupra, a asezat presul, intocmai cum i-a cerut clientul.

Iata imaginea care a devenit viral pe Internet:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.