A sarit in fata masinilor si a oprit traficul pe o sosea aglomerata si toti erau siguri ca ajuta o batranica sa traverseze, dar, cand au realizat ce se intampla, si-au facut cruce de uimire

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:06

Tanara era sigura ca face o fapta buna, dar rasplata n-a fost pe masura.

Imaginile au fost filmate de o camera instalata pe bordul unei masini, in Torono, Canada. Pe inregistrare se vede cum o tanara reuseste sa opreasca traficul pentru a ajuta o familie de doua gaste cu pui sa traverseze strada.

Ruseste sa duca pasarile in siguranta pe partea opusa a strazii, dar puii nu reusesc sa urce bordura, asa ca tanara se grabeste sa ii ajute sa ajunga in siguranta pe trotuar.

In momentul in care pune mana pe unul dintre pui, una dintre gaste sare sa o muste iar tanara cade in fund in mijlocul soselei.

Iata cum s-a terminat totul:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.