A SCAPAT CU VIATA, dar ar fi preferat sa NU. Surpriza de care a avut parte o pacienta, dupa externare!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 12:25

O femeie din Arizona, Statele Unite, inca se mai intreaba, dupa ce a fost intepata de un scorpion veninos, ce o doare cel mai tare: intepatura scopionului sau banii pe care ii datoreaza spitalului pentru tratament.

Pacienta, pe nume Marcie Edmonds, in varsta de 52 de ani, datoreaza spitalului unde a fost internata mai mult de 83 000 de dolari. Medicii i-au explicat femeii ca o doza de antidot contra veninului de scorpion costa in jur de 40 000 de dolari. Pacienta a avut nevoie de administrarea a doua doze pentru a supravietui intepaturii extrem de veninoase care i-a pus viata in pericol.

Marcie Edmonds este bine acum, dar plata facturii medicale i-a dat mai multe dureri de cap decat intepatura scorpionului.
Cu ajutorul asigurarii medicale a reusit sa achite in jur de 60% din costuri, adica 57 000 de dolari. Pensionarei ii mai ramane acum sa scoata din buzunar 25 000 de dolari. Femeia a avut ghinionul sa fie intepata de un scorpion in timp ce curata aerul conditionat din garaj. Insecta era ascunsa in carcasa aparatului.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.