A scos din frigider bucata de bacon pentru a o gati la cina. A dat sa o spele intai, dar a ramas interzisa cand a vazut ce avea crescut pe o parte! Poza cu bucata de carne a starnit isterie pe Facebook

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 02:05

Si-a luat de la supermarket o bucata de bacon, numai buna pentru masa de seara, insa nu s-a gandit ca mult timpd e acum incolo nu va mai pune gura pe carne.

Mandy Pella a facut o poza cu bucata de bacon pe care se pregatea sa o gateasca pentru ca pe o parte avea un sfarc. Nus e stie daca provine d ela o femela animal sau mascul, insa a fost destul de dezgustator sa vada asa ceva.

Ea a pus poza pe facebook unde s-a nascut o intreaga polemica asupra bucatii de carne. Daca multi se asteptau ca poza sa fie cenzurata de catre Facebook, iata ca ea a rezistat si a fos tsi distribuita in tot mediul virtual.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.