A SFIDAT orice lege a NATURII si a dat nastere unui BEBELUS cu doua FETE: Insa 19 zile mai tarziu, a a trait SOCUL vietii sale cand a vazut ce i s-a INTAMPLAT!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:53

Cand ecografia facuta in primul trimestru de sarcina a dezvaluit ca sarcina unei femei din Australia va avea complicatii, aceasta nici nu s-a gandit sa faca avort.

Renee Young si partenerul ei de viata, Simon Howie au fost pusi in fata unei decizii grele. Young  esra insarcinata cu gemeni siamezi, iar cei doi imparteau organe vitale cu exceptia fetelor si creierelor. Acest tip de alipire este destul de rar si pana acum s-au inregistrat doar 35 de cazuri. Nu se prea cunoaste un tratament care sa dea rezultate. Majoritatea embrionilor care sufera d eo astfel de malformatie nu ajung sa se dezvolte.



In ciuda acestui diagnostic si in ciuda spuselor de medici, Young a continuat sa poarte sarcina, dand nastere unor gemene siamenze prin cezariana: Faith si Hope. Cuplul era peste masura de incantat, insa dupa 19 zile, cele doua au murit. Urmareste un VIDEO emotionant cu mama celor doua fetite!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”