A slabit 170 de kilograme, dar acum ii atarna surplusul de piele. Are nevoie de o operatie de remodelare corporala ca sa scape de 5 kg de piele

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

Marius Stoica a cantarit la un moment dat 245 de kg. Barbatul a slabit 170 de kg dupa ce si-a facut operatia de micsorare a stomacului.

Barbatul ajunsese in pragul disperarii! Orice miscare pentru el era un chin! Risca sa moara in orice moment. Marius Stoica s-a numarat la un moment dat printre cei mai grasi oameni din Romania. Medicii l-au avertizat ca inima ii va veda daca nu slabeste.

Operatia de micsorare a stomacului i-a salvat viata lui Marius Stoica. Era ultima lui sansa de a trai si de a reveni la o greutate normala.

Dupa operatie barbatul a slabit 170 de kg. In prezent are 78 de kg, insa a ramas cu o problema care il macina: surplusul de piele ii atarna si ii face viata un cosmar. In total 5 kg de tesut de care Marius si-ar dori sa scape. Din pacate nu are banii necesari pentru a-si face operatia de remodelare.

##VIDEO130498##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.