A slabit 170 de kilograme, dar s-a nenorocit pe viata! Marius Stoica, marturisiri halucinante: ”Ma simt ca un mutant. E cosmarul vietii mele!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iun 2017, 12:53

Marius Stoica a socat o tara intreaga atunci cand a vorbit despre povestea lui de viata.

Ajunse să cantarească 245 de kilograme şi risca sa-si piarda viata, insa si-a facut o operaţie de micsorare a stomacului, care, din nefericire, l-a nenorocit pe viata. Barbatul s-a aratat extrem de deranjat de aspectul sau fizic, întrucat pielea care ii atarna il determina sa nu se mai simta barbat.


Pielea inestetica care îi atarna în mai multe zone ale corpului îl complexeaza pe barbat:”Aici am luat cateva kilograme şi aici ma deranjeaza.
E coşmarul vieţii mele. Aici şi pe picioare se depune grasimea şi ma deprima. Ma simt ca un mutant. Port haine largi, însa tot se vede. Tot timpul trag de haine, însa tot se vede. De multe ori m-am simţit ca un mutant. Şi în metrou, cand merg, vad oameni cum ridica privirea şi se uita la mine. Uneori îmi vine sa le spun sa nu se mai uite, dar ma gandesc ca poate apoi iese vreo altercaţie.
Şi la ştrand se uita lumea. Am ramas într-un maiou, nu m-am dezbarcat. Nu sunt complexat, dar cand se uita lumea, nu ma simt bine.”, a marturisit Marius Stoica.

Mai mult de atat, soţia lui a povestit ca barbatul nu merge la şcoala la fiul lor, întrucat colegii copilului rad de el:”Dupa ce a slabit, şi-a luat inima în dinţi şi s-a dus la el la şcoala.
Cand a plecat, colegii au început sa rada de el şi a început sa planga.”


”Ma înţeleg bine cu tati. Foarte mult mi-aş dori sa fie un om normal. Cand îl vad ca sufera, ma doare şi pe mine. La şcoala cealalta, m-a adus la şcoala, iar cand au plecat copiii ma întrebau cine era, de ce avea pielea aşa, tot felul de întrebari dureroase.
I-am spus cand am venit acasa şi de atunci nu mai vine. Mi-a fost foarte frica atunci cand şi-a facut operaţiile acelea.”, a marturisit Nicolas, fiul sau.

Intrebat daca i-a fost teama vreun moment ca va fi parasit de soţie, el a marturisit ca are încredere în femeia care îi sta alaturi.

”Nu mi-a fost frica ca ma va parasi, pentru ca atunci cand eram gras ajunsese sa nu se mai îngrijeasca ea.
Am o soţie minunata, pe care o doresc la toţi barbaţii.”, a mai povestit el.














 

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.