A slabit aproape 100 de kilograme in urma unei diete drastice, insa ascunde un secret teribil sub pantalonii mulati. Uite s-a intamplat cu corpul ei in urma regimului

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:35

O pierdere de greutate atat de mare e o victorie pentru care ar trebui felicitata, insa multi au criticat-o pentru asta.

Simone Anderson era satula de stilul de viata nesanatos pe care il ducea si si-a propus sa isi schimbe viata. Si-a creat un cont pe Instagram pentru a-si documenta lupta cu kilogramele si a se asigura  ca nu ii va fi usor sa renunte la dieta.

"Am deschi pagina pentru mine, era locul meu in care imi tineam evidenta. NU ma asteptam sa creasca atat de mult, sa ma expuna atator pareri si critici",

a marturisit ea despre cei care o criticau ca e o impostoare, ca nu are cum sa fie ea in fotografiile realizate "inainte" si "dupa".

Ca sa demonstreze ca ea e femeia din fotografi, Simone a publicat fotografiile mai putin estetice in care se vede pielea lasata din cauza slabirii. De obicei ea purta o pereche de pantaloni sport cu talie inalta, care ii ascundeau straturile de piele lasata dar a ales sa pozeze asa pentru a le demonstra criticilor ca, intr-adevar, este posibil sa slabesti atat.

Inainte

de a incepe cura, Simone cantarea, la 181 centimetri, 180 de kilograme. Iata cum arata ea acum, cantarind 77 de kilograme. Intre timp, ea a apelat si la chirurgia estetica pentru a-si elimina cutele de pe abdomen:

 

OOTD: Dress is borrowed from a friend @briaaaaar it's @kookai_australia, earrings are also Kookai and shoes are @numberoneshoes

O fotografie postată de Journey To Health (@simone_anderson) pe

 

Here is a video showing another body weight exercise you can do on a bar, having a slight bend in your knees makes it easier.

Un

clip video postat de Journey To Health (@simone_anderson) pe

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.