A slabit atat de mult din cauza ca era COMPLEXAT ca e plinut, incat acum abia se mai poate tine pe picioare! Uite in ce hal arata!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:48

Pana unde duce obsesia pentru greutatea corporala! Un adolescent plinut s-a transformat intr-un fanatic al dietelor!

Complexat de faptul ca era plinut, iar fetele in ocoleau, un adolescent in varsta de 19 ani a hotarat sa se transforme intr-un supermodel. S-a ambitionat sa tina diete, a mers constant la sala pana cand rezultatele au inceput sa apara.

Din 136 de kilograme, cate avea cand a inceput programul de slabit si antrenamentele a ajuns la 85 in cateva luni. Devenise o sursa de inspiratie pentru multi adolescenti care aveau probleme cu greutatea si visau la un trup perfect.

Insa in loc sa se mentina la aceasta greutate, eroul nostru a devenit obsedat de ideea de slabit. S-a transformat intr-un fanatic al dietelor si al exercitiilor fizice.

A ajuns pana intr-acolo incat a fost la un pas sa-si piarda viata! A intrat in coma din cauza ca aslabit prea mult, iar organismul nu mai putea sa faca fata stresului exercitiilor fizice. Mai mult, a capatat si o pneumonie din cauza ca organismul sau era slabit.


" Cand m-am trezit din coma eram incredibil de slabit, nu imi putea misca mainile sau picioarele. Nu putea sa mananc, abia vorbeam. Am siferit mult, a fost o experienta infernala. Eram incredibil de suparat pe mine. Am fost la un pas sa pierd totul", a declarat tanarul pentru The Mirror, adaugand ca nu va renunta, insa, la sala de forta ci doar la dietele extreme.
Va avea mare grija la ce mananca si nu va mai exagera cu antrenamentele pe viitor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sursa foto: mirror.co.uk

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?