A spart mai multe oua si le-a pus intr-o tava de cuburi de gheata, apoi a bagat-o la congelator! Dupa opt luni, s-a gandit sa le dezghete pentru a vedea ce s-a intamplat cu ele

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 10:22

Multe persoane ingheata care pentru a nu se strica si pentru a o avea cat mai mult timp, insa foarte putini stiu ca si alte alimente pe care le ai zi de zi in frigider, pot di inghetate.

Te-ai gandit vreodata ca alimente precum branza, laptele sau ouale pot fi congelate pentru a le avea cat mai mult timp?

Urmareste video de mai jos si vezi cum reuseste sa congeleze mai multe produse alimentare pentru a le avea cat mai mult timp. Acest truc te va ajuta sa economisesti bani.

De exemplu, ouale pot fi congelate si pot tine pana la opt luni. Singura problema este faptul ca atunci cand le vei dezgheta, trebuie sa incalzesti putina apa deoarece nu se vor putea desprinde din recipient.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.