A spus CRBL ”adio” definitiv trupei Simplu: ”Este un subiect dureros”. Care este cel mai mare regret al artistului

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 aug 2023, 02:30

A spus CRBL ”adio” definitiv trupei Simplu

Sursa: Captură KANAL D

CRBL a făcut mărturisiri fără precedent despre trupa ”Simplu”, alături de care a devenit cunoscut în showbiz. Care este cel mai mare regret al artistul legat de trupa care l-a consacrat?

CRBL și-a deschis sufletul și a vorbit la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” despre trupa sa de suflet ”Simplu”, trupă care i-a adus notorietatea și care l-a propulsat pe cele mai înalte trepte în lumea muzicală din România.

Trupa ”Simplu”, din care a făcut parte și Smiley, a făcut ravagii în anii 2000, piesele lor au devenit hituri, fiind cele mai ascultate melodii la momentul respectiv.

Formația ”Simplu” era o emblemă pentru tineri la acea vreme, membrii trupei îmbinau muzica și dansul într-un mare stil, ceea ce i-a ajutat să se mențină în topurile de atunci.

Artistul vorbește cu mare regret despre faptul că nu a apucat, alături de colegii săi, să facă un spectacol de retragere, pentru a marca încheierea unui capitol frumos din viața lor.

Citeste si: Cine este soția lui CRBL și cum arată. Iată cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De ce trupa ”Simplu” nu a organizat un concert de retragere?

CRBL, întrebat de către Denise Rifai dacă a spus ”adio” definitiv trupei ”Simplu”, a dezvăluit că acesta este un subiect dureros, atât pentru el, cât și pentru foști săi colegi de trupă. Artistul a mai precizat că și-ar fi dorit ca încheierea acestui capitol din viața lor să se sfârșească într-un mod frumos, printr-un spectacol de adio, însă acest lucru nu a fost posibil.

”Ăsta este un subiect dureros pentru noi, pentru ”Simplu”, este pentru că noi nu am pus punct. Noi nu am fost în stare să închidem această carieră frumoasă, acești ani de zile de ”Simplu”, nu am fost în stare să o închidem cu punct. Ne-am dorit foarte mult să închidem cu punct, adică să facem un spectacol de retragere în care să-i invităm pe toți cei cu care am colaborat și nu numai, un spectacol foarte frumos.

Nu am reușit să facem treaba asta...dar noi nu am spus gata, noi de azi nu mai suntem ”Simplu”. Fenomenul ”Simplu” s-a stins pur și simplu cu trecerea timpului și de aici apare părerea mea de rău, că nu am fost în stare să punem un punct clar și cu un spectacol de adio. Da, îmi e dor de ”Simplu”, aș vrea să-l aduc din nou în atenția oamenilor, mulți oameni ne cer treaba asta, atât cei din domeniu, cât și fanii, numai că, am stat și am analizat, eu am fost foarte mult timp locomotivă la ”Simplu”, de ce aș
reveni după atâția ani de zile pe scenă alături de colegii mei, atâta timp cât ”Simplu” înseamnă dans, iar noi acum nu mai putem să facem ce făceam acum ceva ani”,
a spus CRBL despre trupa ”Simplu”, trupă care la consacrat în domeniul muzical.

Citeste si: Ce vârstă are CRBL și care este numele său real. Sunt puțini cei care știu care este numele din buletin al cântărețului

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.