A spus „DA”? Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, primele imagini cu inelul

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 oct 2021, 21:57

A spus „DA”! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se mărita! Prima poză cu inelul de logodnă

Sursa: Instagram

Motiv de bucurie în lumea „Bravo, ai stil! Celebrities”! Fosta concurentă din cadrul show-ului fenomen de modă, Olga Verbitchi, ar fi primit inelul de logodnă. Iată primele imagini

Motiv de bucurie în lumea „Bravo, ai stil! Celebrities”! Fosta concurentă din cadrul show-ului fenomen de modă, Olga Verbitchi, a postat cateva imagini cu un inel ce pare a fi de logodnă, insa acest lucru nu este confirmat. Iată primele imagini cu inelul.

 Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se mărita?

Olga Verbitchi, fosta concurentă din cadrul show-ului fenomen de modă „Bravo, ai stil! Celebrities” a postat câteva fotografii care au stârnit interesul fanilor.

Bruneta și-a afișat inelul, care pare a fi de logodnă, astfel că urmăritorii acesteia și-au ridicat numeroase semne de întrebare. 

Nu se știe cu exactitate cine este tânărul care o face fericită pe Olga, dar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a etichetat un tânăr în dreptul fotografiilor postate pe Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce a fost descalificată Olga Verbitchi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Din nefericire, drumul Olgăi Verbitchi în competiția de modă a fost unul foarte scurt. Se pare că fosta concurentă a încălcat niște reguli contractuale.

Citeste si: Prima reactie a Vivianei Sposub dupa ce a fost atacata de Ruxi in platoul Bravo, ai stil! 2021: "Nu e ce trebuie. Daca a venit aici sper sa invete"

„Fetelor, nu depinde de voi.  Ați semnat toate un contract care are reguli concrete.  Ați văzut cât este de greu. Toate depuneți eforturi uriașe pentru tot ce faceți aici și am văzut declarând asta și pe rețelele de socializare. Sunteți implicate și vă dați interesul și nu este normal și nici corect ca unele să faceți asta, iar altele deloc.", spunea Ilinca Vandici, atunci când anunța descalificarea Olgăi din concurs.

Citeste si: Anda Adam și Otniela și-au aruncat cuvinte grele în culise! Imagini din afara platoului „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Mi se pare răutate”

Motivul principal pentru care Olga a fost descalificată este întârzierea la filmări. Se pare că aceasta obișnuia să întârzie, astfel s-au creat discuții contradictorii în culise.

„Deja exagerează. A câta emisiune e? A patra? Nici acum nu și-au dat seama că suntem într-o emisiune și trebuie să fim punctuale?! Și eu aș mai fi dormit.

Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar de ce eu pot și altele nu?", a spus Ioana Filimon, afectată de întârzierile Olgăi.