A spus “Pa, pa” vietii de burlac! J Yolo si-a prezentat familia IN PREMIERA la “Teo Show”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

J Yolo era baiat de baiat! Hip – hopul ii intrase in pana in maduva oaselor acum cativa ani cand era in trupa Zale.

Insa din baiatul rau de altadata a ramas doar o amintire caci J Yolo s-a asezat la casa lui. Are o sotie frumoasa si talentata si o minune de fetita, in varsta de doar cinci luni. Iar meseria de tatic ii prieste de minune cantaretului! J Yolo nu se desparte de fetita lui! La premiile Romanian Music Awards a facut furori pe covorul rosu cand si-a adus micuta la gala.



J Yolo este casatorit cu Majda. Povestea lor de iubire este una foarte speciala in sensul ca artistul isi cunoaste sotia inca dinainte ca aceasta sa se nasca. Mamele celor doi sunt prietene inca din tinerete, iar artistul avea cativa anisori cand mama Majdei a ramas insarcinata cu cea care avea sa-i devina sotie. Au copilarit impreuna, dar viata i-a purtat mai apoi pe cai diferite. Dupa 20 de ani s-au reintalnit si au stiut ca vor fi din nou impreuna, insa de data asta ca sot si sotie.


##VIDEO79462##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?