A stat 20 de ani cu un cos de marimea unui ou pe cap si a decis sa il sparga in direct, la televizor. Atentie, imaginile sunt dure rau

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 19:39

Ea a ales pentru "ceremonie" un show dedicat medicinei.

In adolescenta, femeia din imaginile de mai jos s-a lovit la cap si, in urma loviturii, i-a aparut un cucui, care a crescut pana a ajuns l dimeniunile unui ou. Ea a marturisit ca acest chist ii provoca multe nelinisti si si-a dorit sa scape de el.

Doctorul dermatolog care a consultat-o i-a spus ca acest chist a crescut de-a lungul anilor pentru ca in el sunt toate celulele moarte care ar fi trebuit sa se exfolieze si sa pice, in exteriorul capului.

"Sa-l dam jos, o sa ne distram! Eu de abia astept", i-a marturisit doctorul, inainte de a o invita in sala de operatie. Iata cum a decurs procedura:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.