"A suferit tare mult!" Petronel și-a pus capăt zilelor, din cauza iubirii! Tânărul și-a anunțat iubita că va recurge la un gest necugetat

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 02 aug 2023, 23:23

Petronel și-a pus capăt zilelor, din cauza iubirii!

Sursa: Pexels.com / wowbiz.ro

Un tânărul de 27 de ani și-a luat viața, după ce s-a certat cu iubita.

Tragedie cumplită pentru o familie din Iași! Petronel, un tânăr în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis într-o pădure, după o ceartă cu iubita lui.

Citește și: Scene cumplite într-o localitate din judeţul Iaşi! Un bărbat a încercat să-şi ucidă iubita şi apoi s-a sinucis. În ce stare se află femeia

"A suferit tare mult!" Petronel și-a pus capăt zilelor, din cauza iubirii! Tânărul și anunțat iubita că va recurge la un gest necugetat

După ce s-a despărțit de mama copiilor lui, Petronel a trăit o a doua dezamăgire în iubire, durerea a fost mult prea mare pentru el, încât a decis să își ia viața.

Tragedia a avut loc duminică. Într-o pădure din apropierea locuinței sale, bărbatul a fost găsit de un localnic, spânzurat. Petronel a lăsat 3 copii orfani de tată.

Citește și: „Trebuie să fiu închis, sunt nebun”. Incredibil ce a făcut un român după ce și-a atacat soția! Bărbatul a fost cel care a denunțat fapta

„La data de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Podu Iloaiei au fost sesizați cu privire la faptul că într-o zonă împădurită de pe raza satului Scobâlțeni a fost găsit un bărbat decedat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă.

A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă”,   a fost anunțul oamenilor legii.

Tatăl lui Petronel a declarat că încercările vieții l-au adus pe fiul lui în pragul unui gest necugetat. După despărțirea de mama copiilor lui, tânărul a suferit foarte mult, încât a început să consume alcool în exces.

„Era băiatul meu mare. Aveam atât de multe pretenții de la el, dar sufletul lui s-a umplut de supărări și suferință, pentru că nu a vorbit cu nimeni despre asta. Nu a mai putut, băiatul meu…. A avut o viață grea. A făcut de tânăr 3 copii pe care i-a iubit ca pe ochii din cap și mai apoi s-a despărțit de femeia aia. Nu s-au înțeles și ea l-a lăsat repede.

A suferit tare mult, dar a trecut peste. A început să bea mult și după mult timp a găsit-o pe iubita lui cu care era. Însă nu a putut duce ca prima dată…”, a declarat tatăl lui Petronel pentru  BZI.

Citește și: „Drum lin către ceruri, verișorii mei. Prea devreme ați plecat”. Lacrimi și durere pentru Florin și Cosmin, cei doi verișori care și-au pierdut viața într-un accident cumplit

De asemenea, vecinii lui Petronel au declarat că tânărul de 27 și-a anunțat iubita că va recurge la gestul necugetat, dar aceasta nu l-a crezut.

„Doamne. Mie nu mi-a venit să cred când am auzit și m-am dus pe șes să văd ce s-a întâmplat. Când mi-a povestit Filaret (n.r. – tatăl) am început să tremur instant. Eram vecini buni cu toții. Avea grijă de familia lui, îi ajuta. Cine știe de ce a făcut asta. O iubea mult și apoi s-a certat cu iubita lui. I-a zis că se duce să se spânzure, dar ea nu l-a crezut și uite că s-a întâmplat nenorocirea” ,  au declarat vecinii lui Petronel.