A sunat la politie pentru ca sotia nu-l lasa sa stea pe Facebook

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:58

Un barbat din Florida a fost arestat dupa ce a sunat la 911 pentru a se plange ca sotia nu-l lasa sa-si verifice contul de Facebook in liniste.

Desi a fost chemat la sectie pentru ca a alertat serviciul fara un motiv bun, Doyle Hardwick, in varsta de 57 de ani, nu s-a prezentat in termenul legal de 60 de zile, astfel ca politia a emis un mandat de arestare de 60 de zile pe numele lui.

 

Din transcriptul convorbirii se intelege ca barbatul ii cerea sotiei sa mearga la culcare pentru a-l lasa sa stea pe Facebook in liniste.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Vazand ca femeia nu il asculta, barbatul a convins-o sa bea patru beri, in speranta ca aceasta va adormi. Fara succes insa. Barbatul nu este la prima experienta de acest gen.

 

El a mai fost arestat pentru folosirea improprie a serviciului de urgenta dupa ce, in mai 2010, a sunat la 911 pentru a solicita o masina care sa-l duca pana la casa fetei lui.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.