A supravietuit MIRACULOS dupa ce a cazut in gol din turnul unui castel inalt de peste 30 de m

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 12:05

Un tanar in varsta de 23 de ani care a suferit un grav traumatism cranian in urma unei caderi din turnul unui castel scotian, a supravietuit miraculos.

James Mclean, un tanar in varsta de 23 de ani a cazut in gol de la o inaltime de 33 de m in timp ce se vizita turnul unui castel vechi scotian. Pe atunci avea doar 13 ani, era un adolescent rebel si nonconformist. Acest lucru l-a costat scump si era cat pe ce sa-si piarda viata.

In urma caderii, a suferit un grav trumatism cranian, si-a spulberat genunchii si a pierdut foarte mult sange.

Internat la Terapie Intensiva, medicii au comunicat familiei ca are doar 10% sanse sa scape cu viata. Din fericire, James Mclean a invins moartea in urma acelui accident cumplit.

A stat patru sapatamani in coma, iar cutia craniana i s-a umflat atat de tare, incat medicii au fost nevoiti sa-i indeparteze jumatate din aceasta pentru a nu pune presiune pe creier. Din pacate, insa, traumatismul cranian sever a avut consecinte grave pentru el.
Tanarul sufera de epilepsie, paralizie partiala si nu mai poate vedea bine.

In ciuda acestui handicap, James Mclean a declarat ca nu isi mai plange de mila si ca vrea sa fie un model pentru cei din jurul sau. Este plin de optimism, iar acest lucru se datoreaza faptului ca se bucura ca inca mai este in viata." Nu imi amintesc nimic din ce s-a intamplat atunci.
Mi s-a povestit despre accident. Castelul e la o distanta mica de locuinta mea, iar eu si prietenii mei obisnuiam sa ne jucam acolo
", a spus tanarul pentru Daily Mail.

James Mclean a adaugat ca vrea sa ii ajute si sa ii inspire cei care se afla in aceeasi situatie cu a sa, fie ca au capatat un handicap in urma unui teribil accident, fie ca s-au nascut asa.
" Vreau sa-i inspir pe cei in aceeasi situatie cu a mea, sa-i ajut pe cei care sufera de un handicap sa se concentreze pe ceea ce pot face, nu pe ceea ce nu sunt capabili", a incheiat tanarul.


Castelul de unde a cazut James Mclean

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.