A taiat mai multi cartofi in doua, i-a scobit si i-a umplut cu unt, oua si branza rasa, dupa care i-a bagat la cuptor. Cu reteta asta vei da gata pe toata lumea! Uite cum arata rezultatul final

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 13 iul 2020, 16:34

Daca vreti o reteta simpla dar de efect, cu ajutorul careia sa va impresionati musafirii, puteti incerca varianta de mai jos.

Mai intai aveti nevoie de cativa cartofi copti, pe care trebuie sa ii taiati in jumatate si sa ii scobiti. Ulterior, adaugati in fiecare jumatate cate o lingurita de unt, un ou si branza rasa.

Daca preferati, puteti presara peste ei si sunca prajita anterior, dupa care presarati sare si piper dupa gust. Pasul final: introduceti cartofii la cuptor, timp de aproximativ 20 de minute.

Rezultatul este delicios.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.