A tinut o dieta FARA GRASIMI timp de 2 luni. Nu i-a venit sa creada cu ce BOALA s-a ales cand a vazut analizele de sange!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 22:15

Actorul australian, Damon Gameau, a hotarat sa faca un experiment inedit al carui protagonsit a fost el insusi.

Tanarul a tinut o dieta fara grasimi timp de 60 de zile in care a fost monitorizat in permanenta. S-a hotarat sa consume mancaruri si preparate usoare, in general o dieta sanatoasa. Poate nu o sa va vina sa credeti, insa, in aceste doua luni, actorul nu numai ca s-a ingrasat cateva kilograme bune, dar a ramas surprins cand i s-au facut analizele de sange. Avea ficatul marit! Mai mult, Damon Gameau a declarat ca, pe perioada dietei s-a simtit de multe ori letargic si avea toane, schimbandu-si deseori starea de spirit.



Cum de s-a intamplat una ca asta? Actorul si echipa lui au aflat ca produsele asa zis sanatoase si de dieta pe care le-a consumat Damon Gameau aveau un continut ridicat de zahar. Cerealele si bauturile de tip smoothie pe care le consuma, de obicei dimineata contineau un procentaj mult mai mare de zahar decat era trecut pe eticheta produselor.

" Va garantez ca in prezent exista zahar in 80% din produsele pe care le achizitionati din supermarket", a declarat actorul pentru Daily Mail adaugand ca producatorii ascund acest lucru consumatorilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?