A tinut regim strict 6 luni dar in loc sa slabeasca s-a ingrasat si mai tare, asa ca s-a dus la un control. Medicii au avut un soc cand au vazut ce avea fata in burta umflata

Autor: B.M.
Actualizat: 16 mai 2017, 15:17

O tanara din Mexic a avut parte de o experienta neplacuta ce a marcat-o profund; din fericire insa totul s-a terminat cu bine pentru ea.

Problemele au aparut in momentul in care fata a vazut ca a luat in greutate si a decis sa urmeze o cura pentru a slabi. Ambitioasa, a respectat la sange programul impus de nutritionist si a facut miscare regulat.

A intrat insa in panica in momentul in care a observat ca, dupa 6 luni de regim sustinut, in loc sa slabeasca s-a ingrasat si mai mult, avand burta de dimensiuni considerabile.

Si-a dat seama ca ceva nu este in regula si a decis in cele din urma sa mearga la un control. Initial medicii au crezut ca tanara este gravida si ca incearca sa isi ascunda sarcina.

Vazand insa ca aceasta sustinea cu tarie contrariul, au trecut la analize amanuntite. In cele din urma au descoperit ceea ce se petrecea: burta fetei se umflase din cauza unei tumori la ovare, care ajunsese sa aiba dimensiuni considerabile.

Din fericire totul s-a terminat cu bine dupa o operatie complexa, iar acum tanara este in afara oricarui pericol.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.