A trecut prin CLIPE DE COSMAR! A fost la un pas de MOARTE dupa ce a fost muscata de un crocodil de 3 metri FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:29

O tanara din Australia se poate considera norocoasa ca inca mai este in viata dupa ce a iesit din gura unui crocodil urias.

Aussie Tara Hawkes, in varsta de 23 de ani, a fost atacata de animalul urias, cu o lungime de 3 metri, in timp ce se relaxa intr-o piscina.

 

Tanara spune ca nu a observat ca animalul era in apa. Acesta a venit pe la spatele ei, a apucat-o de coapsa si a tras-o la fundul apei.

 

"Am simtit muscatura puternica dupa care am fost trasa sub apa.

Se juca cu mine de parca as fi fost o jucarie de plus. Am inceput sa urlu de durere si teroare. Credeam ca o sa mor", a marturisit fata.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Prietenul ei, care statea pe margine, credea initial ca ea face o gluma, insa cand

a vazut sange in apa si-a dat seama ca situatia este cat se poate de serioasa.

 

A sarit in piscina impreuna cu un alt barbat si, in cele din urma, a reusit sa o salveze. Ulterior a fost dusa la spital, unde medicii i-au salvat piciorul de la amputare.

 

Tanara a scapat cu viata, insa isi va aminti intotdeauna ca a fost la un pas de moarte din cauza cicatricilor uriase care i-au ramas.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.