A trecut prin clipe grele, dar abia acum a povestit totul. Manuela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei: „Am trecut prin iad și am suportat ura, indiferența și...”

Autor: Amalia Georgescu
Manuela, fostă concurentă la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Cu toate că cei din jur o știu ca fiind tot timpul veselă și plină de viață, se pare că Manuela nu traversează o perioadă prea bună. Ce mărturisire a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Manuela, fostă concurentă la Puterea Dragostei, și-a deschis sufletul în fața prietenilor de pe instagram. În urmă cu ceva timp, cei care o urmăresc în mediul online au sesizat tristețea de pe chipul ei, însă la acel moment, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a dat prea multe detalii despre motivele care au determinat-o să își piardă optimismul, recunoscând doar că întâmpină probleme.

Manuela de la Puterea Dragostei, mesaj pentru prietenii de pe instagram

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Manuela a decis să uite de tot ce s-a întâmplat rău în viața ei și să îi ierte pe cei care i-au greșit. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei  a dezvăluit că a trecut prin clipe grele și că a fost nevoită să suporte indiferența anumitor persoane, fără să dea detalii despre cei care au făcut-o să sufere.

Acum, Manuela vrea să îi uite pe toți cei care și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra vieții ei și să se concentreze doar pe aspectele pozitive.

„Nu vreau să urăsc pe nimeni. Vreau să îmi păstrez sufletul meu bun, chiar dacă a fost călcat în picioare de oameni cărora le-am oferit mai mult decât meritau. Nu vreau să merg prin viață cu inima plină de resentimente.

Astăzi iert din tot sufletul meu oamenii care mi-au făcut rău. Îi iert și îi uit! Dumnezeu să vă lumineze mințile și viața! Nu vreau nimic altceva decât să fiu liniștită și împăcată cu mine. Nu mă schimb, deși am trecut prin iad și am suportat ura, indiferența și multe alte răutăți care nu merită menționate. Dumnezeu fie cu voi!”, este mesajul pe care Manuela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, l-a postat pe contul de instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata cum arata acum tanara!

Deși a trecut printr-o perioadă dificilă, Manuela a evitat să vorbească despre acest subiect până în prezent. 

Citeste si: Bunica Manuelei a dat verdictul. E sau nu pregătită fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" să se mărite? Răspunsul surprinzător al femeii 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.