A trecut prin momente grele în copilările: „Mi se zicea girafă că am gâtul lung. Sufeream mult!” Vedeta a recunoscut că a fost victima bullying-ului

Autor: Amalia Georgescu
Feli a recunoscut că a primit foarte multe critici de-a lungul timpului referitoare la aspectul fizic
Sursa: Instagram

Chiar dacă în prezent este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, de-a lungul timpului a fost victima bullying-ului, iar acum s-a hotărât să vorbească deschis despre acest subiect. Ce vedetă a trecut prin momente mai puțin plăcute în copilărie?

În ultimii ani s-a vorbit tot mai des despre bullying și despre efectele negative pe care le poate avea asupra dezvoltării indivizilor. Ce vedetă din România a fost ținta criticilor și răutăților în copilărie?

Feli, dezvăluiri despre perioada în care a fost victima bullying-ului

Feli este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, iar publicul o apreciază atât datorită vocii ei inconfundabile, cât și pentru că este mai tot timpul naturală și sinceră față de cei care o urmăresc.

Dacă pentru multe persoane experiențele neplăcute din copilărie reprezintă un capitol încheiat și nu își mai doresc să dezbată acest subiect, Feli nu s-a ferit să spună că de multe ori a fost pusă la zid din cauza aspectului fizic.

Citeste si: Cat de mult a suferit Feli Donose inainte sa cunoasca succesul in muzica: "Cata foame am rabdat! Eram atat de saraca!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Îndrăgita cântăreața a povestit că a suferit mult în copilărie pentru că ceilalți copii îi spuneau că are gâtul lung, numind-o „girafa”, iar ulterior, răutățile au continuat din cauza kilogramelor în plus. Feli a dezvăluit că toate aceste lucruri au afectat-o o lungă perioadă de timp, dar ulterior a învățat să accepte comentariile mai puțin frumoase. 

„În copilărie mi se zicea girafă că am gâtul lung.

Sufeream mult, până când m-a văzut mama că mergeam cocoşată şi mi-a dat o palmă şi mi-a zis să merg mândră că-s frumoasă. Eu nu înţeleg de ce eram complexată când eram mai grăsuţă, atunci purtam fustiţe şi eram mai feminină. Dar alţii mă făceau să mă simt complexată. Eu eram bine pe scenă, dar după apăreau nesiguranţele. Nu am niciun regret în dezvăluirea uneori intimă sau curajoasă, alteori amară sau sarcastică a unor povești adânc înrădăcinate în sufletul meu.
A fost un pas de curaj spre vulnerabilitate. Mă simt bine să fiu vulnerabilă, să las inima și fricile goale, în timp ce eu stau dreaptă și mândră – pregatită pentru ce va urma.”, 
a povestit Feli, potrivit unica.ro.

Dacă în momentul în care a devenit celebră avea câteva kilograme în plus, ulterior, Feli a trecut printr-o adevărată transformare din punct de vedere fizic, astfel că în momentul de față, vedeta arată mai bine ca niciodată, are o siluetă bine proporționată și se simte bine în pielea ei.

Citeste si: Feli Donose, cu mare chef de cantat la test de vedeta! Iata ce dezvaluiri incredibile a facut artista!