A trecut Zanni peste supărarea pe care i-a provocat-o Ana Porgras? „N-ai cum să mă minți”. Artistul a dezvăluit tot la „Detectorul de minciuni”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 dec 2023, 06:00

Artistul a dezvăluit tot la „Detectorul de minciuni”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Azi, în ultimul episod al emisiunii „Detectorul de minciuni”, noul invitat a fost Zanni.

În cea mai nouă ediție a emisiunii online „Detectorul de minciuni”, moderată de proaspăta prezentatoare Bianca Drăgușanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Zanni a venit și a dat toate cărțile pe față, în stilul său caracteristic.

Mai este Zanni supărat pe Ana Porgras

Acum mai bine de un an, prietenia dintre Zanni și Ana Porgras, care luase naștere într-o emisiune sportivă, a luat sfârșit.

Totul a pornit de la niște mesaje pe care artistul le-a găsit în telefonul gimnastei, în care scriau lucruri care nu i-au plăcut. Chiar și cu dovezile în față, Ana Porgras ar fi continuat să-l mintă pe Zanni, motiv pentru care acesta a decis să pună capăt oricărei legături pe care o avea cu sportiva.

Citește și: Zannidache, dezvăluiri neașteptate! Ce ar face artistul dacă ar fi nevoit să renunțe la social media! „Mereu mă gândesc ce mi-ar plăcea să dispară!” Iată ce meserie ar practica!

Nici la detector nu a scăpat Zanni de Ana Porgras, astfel că Bianca Drăgușanu, noua prezentatoare a emisiunii, l-a întrebat dacă mai este supărat pe sportivă. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nu, dar n-am fost niciodată supărat pe ea. Eu am fost supărat doar pe faptul că nu a fost sinceră cu mine, că eu, neiubind, nevrând iubire de la nimeni, n-ai cum să mă minți”, a spus Zanni. 

Zanni nu găsește justificare pentru minciuna Anei Porgras

Zanni a recunoscut că motivul pentru care nu a mai vrut să fie prieten cu Ana Porgras a fost strict faptul că aceasta n-a fost sinceră cu el. Artistul a declarat că nu poate găsi o justificare în faptul că l-a mințit, având în vedere că nu exista niciun interes romantic între ei doi, ci doar o prietenie care, întâmplător, s-a format în competiția sportivă. 

Citește și: Zannidache a mărturisit dacă are sau nu vicii! Iată ce a dezvăluit celebrul artist din culisele vieții sale! „Nu-mi permit să iau o boabă! N-am timp să mă prăjesc”

„Minți o persoană doar dacă vrea să vă iubiți și ca să nu-i rănești sentimentele sau ca să îți urmărești interesul, chiar dacă nu este iubirea, mai minți, că lumea mai minte. 

Eu nevrând iubire și vrând prietenie, dacă e să fie, n-ai de ce să mă minți, dacă ne-am împrietenit înțeleg orice”, a mărturisit Zanni. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?