„A trimis mesaje și mi-au scris fetele înapoi”. Soțul Larisei Udilă a fost infidel! Cum l-a prins fosta concurentă „Bravo, ai stil” pe Alex Ogică în flagrant

Autor: Lavinia Medrea

Cum l-a prins Larisa Udilă pe Alex Ogică

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, invitați au fost Larisa Udilă și Alex Ogică.

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii online „ Fiță cu Adiță ”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de youTube theXclusive, invitați au fost Larisa Udilă și Alex Ogică.

Soțul Larisei Udilă a fost infidel

Larisa Udilă, fosta concurentă „Bravo, ai stil” a dat cărțile pe față și a vorbit despre singurul moment în care soțul ei, Alex Ogică, a fost infidel.

Chiar dacă l-a prins vorbind cu alte femei, bruneta l-a iertat și a trecut peste, dar a povestit cu lux de amănunte cum s-a petrecut totul. 

Citește și: ”Avionul cu care noi trebuia să zburăm a fost lovit de fulger” Larisa Udilă, mărturisiri cutremurătoare despre decizia care i-a schimbat viața

„Într-o oarecare măsură a călcat strâmb la un moment dat dar n-a călcat atât de strâmb încât să nu mai pot să iert.

A trimis mesaje și mi-au scris fetele înapoi. Își făcuse un cont fals de Instagram, pe contul pe care eu îl știam la momentul ăla avea doar poze cu mine, noi doi îmbrățișați, sărutându-ne în vacanțe. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce poză credeți că și-a pus el la profil la contul fals? Semnătura lui. El nu era atât de cunoscut încât să fie cunoscută semnătura lui. În momentul în care fata respectivă mi-a scris și mi-a zis: Cineva și-a făcut un cont fals cu pozele iubitului tău și îmi scrie... Eu când l-am văzut eram convinsă că e un cont fals până când am văzut semnătura.

Citește și: Larisa Udilă nu a mai rezistat și a făcut totul public: „Am zeci de mesaje în care mi se spune”. Bruneta a făcut lumină imediat

Îi scrisese tot felul de lucruri, că ești frumoasă, aș vrea să ne întâlnim”, a povestit Larisa Udilă. 

Cum l-a prins Larisa Udilă pe Alex Ogică în flagrant

Larisa Udilă fusese deja anunțată de femeile cărora le-a scris Alex Ogică de faptul că le-a trimis mesaje, dar Alex Ogică a negat până în ultimul moment. Totuși, fosta concurentă „Bravo, ai stil” a fost mult mai inteligentă și, într-un moment în care soțul ei i-a dat telefonul pentru a-l verifica, a trimis un mesaj unui prieten de-ai fotbalistului, care l-a dat de gol.

„Mi-am dat seama că prietenul lui o să-mi elucideze misterul.

I-am trimis un mesaj de pe telefonul lui, el spunându-mi să iau telefonul să văd că nu e el în spatele contului și a plecat și la magazin. Am trimis un singur mesaj: Trimite-mi, fratele meu, te rog, parola și username-ul de la Instagramul acela pentru că vine Larisa acasă și trebuie neapărat să scriu ceva.

Și următorul mesaj, username-ul și parola. Am intrat și ce am văzut acolo... aia a fost singura dată când s-a întâmplat”, a declarat Larisa Udilă.