A turnat o cana de faina intr-o punga de plastic, peste cateva ingrediente, si a realizat un desert delicios! Pare ciudat, dar e incredibil de simplu! Uite ce a iesit

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:27

Daca iti plac produsele de patiserie, atunci cu siguranta vei aprecia aceasta reteta neobisnuita.

Nu e imposibil sa iti faci propria paine acasa, insa acest lucru cere timp, atat pentru a pregati aluatul si a-l coace, dar si pentru a face curat dupa aceea. Din fericire, exista si o metoda mai putin stiuta pentru a face asta. Tot amestecul e facut intr-o punga de plastic, sigilabila, astfel ca bucataria ta va ramane impecabila.

 

Pune in punga o lingura de drojdie, un pahar cu apa, 3 linguri de zahar, o jumatate de lingura de sare si 1/3 pahar cu ulei si 3 cani cu faina, apoi amesteca ingredientele putin si lasa-le

in apa calduta, timp de 30 de minute.

 

Dupa ce a trecut acest interval, mai adauga un sfert de pahar de faina, amesteca iar continutul pungii si lasa aluatul sa creasca, timp de o ora.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

La final, trebuie doar

sa desfaci punga, sa ii dai aluatului forma dorita si sa il bagi la cuptor! Pofta buna!

 

Iata un video demonstrativ: