A tușit într-un magazin, iar reacțiile celor din jur au luat-o prin surprindere. Ce a pățit Sorana Darclee?

Autor: B.H.
Actualizat: 30 nov 2020, 12:20

Orice semn de boală ajunge să stârnească panica celor din jur, iar Sorana Darclee a aflat acest lucru după ce a făcut o vizită la magazin. Cum au reacționat cei din jur când au văzut-o că tușește?

Răspândirea coronavirusului în România îi determină pe oameni să fie din ce în ce mai atenți la gesturile pe care le fac cei din jurul lor. 

Citeste si: Natașa Raab, probleme serioase de sănătate: "Am o boală autoimună care îmi afectează..."

Sorana Darclee a povestit pe contul de facebook o întâmplare petrecută în urmă cu câteva zile și a cărei protagonistă a fost chiar ea.

A tușit într-un magazin, iar reacțiile celor din jur au luat-o prin surprindere. Ce a pățit Sorana Darclee?

Numărul de persoane infectate cu COVID-19 se modifică de la o zi la alta, lucru care stârnește îngrijorarea tuturor. Având în vedere situația actuală, orice semn de răceală poate fi privit cu suspiciune de către cei din jur, mai ales în contextul în care autoritățile recomandă evitarea contactului cu persoanele care suferă de afecțiuni respiratorii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mariana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look, la scurt timp de la plecarea din emisiune! Iata cum arata acum tanara si cum se protejeaza de coronavirus!

Soana Darclee a decis să facă parte din categoria persoanelor care respectă cu strictețe măsurile impuse de autorități, astfel că își petrece majoritatea timpului în casă. Cu toate acestea, vedeta a fost nevoită să facă o vizită la magazin, moment care i-a schimbat complet viziunea despre modul în care evoluează lucrurile. Vedeta a povestit pe facebook că s-a înecat cu un biscuit, a început să tușească, moment în care toți cei din jur s-au îndepărtat de ea.

"Nu credeam vreodată că tușitul în public o să provoace panica, dar traim alte vremuri. Din cauza pandemiei am ales sa stau acasa. E mai sigur pentru mine si pentru cei dragi. Nu, nu mi-am umplut camara de faina si alte provizii. Merg la cumparaturi de cate ori este necesar, am grija sa nu imi ating fata cu mainile, ma spal constiincios pe maini ca in toti cei 37 de ani de cand fac asta.

Mananc la fel de sanatos ca intotdeauna. No panic.
In una dintre dimineti, imi pregatesc cafeaua pentru tigara care imi incepe ziua. Ciuciu tigari, prin urmare trebuie sa cobor la magazin. Iau o gura de cafea inainte sa ies din casa si un biscuit, pe care il rontai in timp ce cobor scarile. Cand ajung in magazin si dau sa deschid gura ca sa cer tigarile, firmiturile biscuitelui imi zgarie gatul la inghitire, si fara sa vreau incep sa tusesc.
Jur ca daca strigam “ Allahu Akbar “, nu se panica nimeni in halul in care s-au panicat de la o biata tuse. N-am apucat sa imi cer scuze ori sa explic, pentru ca se golise magazinul. Vanzatoarea era ascunsa dupa tejghea, lumea buluc pe usa. Urmatorii zece pasi, pana la bloc, i-am parcurs in lacrimi de ras."
, a scris Sorana Darclee pe facebook.

Citeste si: Cristina Şişcanu, topless! Vedeta nu şi-a făcut, până acum, nicio operaţie estetică!

 

Taguri: