A UITAT DE JOHNNY DEPP! Vanessa Paradis, in tandreturi cu noul ei iubit

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 03:30

In iunie anul curent, unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood si-au anuntat oficial despartirea dupa 14 ani de convieturire.

Johnny Depp, unul dintre cei mai sexy barbati de pe planeta ii spunea “Adio” fostei sale iubite, Vanessa Paradis. Imediat dupa despartire, tabloidele au speculat faptul ca Johnny Depp ar fi inselat-o pe Vanessa, cuplandu-l cu diverse actrite, colege de platou ale starului american. In ceea ce o priveste pe Vanessa Paradis, tabloidele au compatimit-o indelung, sugerand faptul ca actrita si cantareata franceza ar suspina dupa starul din “Piratii din Caraibe”.


Insa, la numai cateva luni de la despartire, iata ca fragila Vanessa Paradis a reusit sa isi refaca viata amoroasa alaturi de cantaretul francez, Benjamin Biolay. In varsta de 39 de ani, cantaretul mai este cunoscut publicului drept fostul iubit al Carlei Sarkozy, fosta Prima Doamna a Frantei. Vanessa Paradis si noul ei iubit au fost cuplati de catre celebrul designer Karl Lagerfeld care a spus despre ei ca se potrivesc de minune gratie faptului ca ambii sunt artisti.
Cei doi indragostiti au si inregistrat deja un duet care va fi inclus pe noul album al lui Benjamin Biolay.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/vanessa-paradis-2c23711b8a8f166116cfbfb4ab7d268f.jpg
Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.