A umplut o tava cu coji de oua, apoi le-a bagat in cuptor si le-a lasat acolo un sfert de ora. Pare ciudat, dar dupa ce vezi asta nu o sa mai arunci niciodata cojile

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:58

Cojile de ou contin, in proportie de 90%, calciu pur, adica mineralul vital pentru oase si muschi.

Institutul National pentru Santate din Statele Unite a demonstrat ca introducerea pudrei de coji de oua in alimentatie e o modalitate foarte eficienta de a alimenta organismul cu mineralul vital.

Doar o jumatate de lingurita de coji de oura asigura 90% din necesarul zilnic de calciu.

Pentru a le pregati pentru consum, stange mai multe coji de ou, apoi fierbe-le in apa timp de 10 minute, pentru a omora toate bacteriile de pe ele.

Unii oameni aleg sa le bage apoi in cuptor pentru alte 15 minute, pentru a le usca, dar nu e obligatoriu.

Dupa ce se racesc, pune cojile intr-o rasnita de cafea sau condimente si macina-le pana devin o pudra.

Depoziteaza pudra intr-un borcan ermetic. De fiecare data cand iti prepari un suc natural, adauga o jumatate de lingurita de pudra!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: